22 Mayıs 2015 Cuma

SON / THE END


Uzun, yorucu ama çok keyifli geçen bir çalışmanın ardından projemizin sonuna geldik. Ekip olarak ortaya çıkan çalışmanın harcadığımız emeklere değdiğine inanıyoruz. 

Bu proje, geçirdiğimiz 2.5 aylık süreçte bize pek çok şey öğretti. İçlerinde en önemlisi takım çalışması ve ekip ruhuydu. 3 kişilik küçük bir grup olduğumuz için grup toplantılarımızda çok büyük aksaklıklar yaşamadık. Fakat,- özellikle-bazı teknik konularda çok zorlandığımızda birbirimize elimizden geldiğince destek olduk, aksilikler yaşadığımızda birbirimize moral verdik. Bunun dışında Microsoft Word ve Powerpoint'i daha etkili bir şekilde kullanabilmeyi öğrendik. Bir projeyi onlarca kişi önünde sunmanın ne kadar  zorlu ve heyecan verici bir şey olduğunu öğrendik. Geleceğin öğretmenleri olarak bu projenin bize hem içerik olarak olarak hem de yaşattığı sunum deneyimi olarak çok şey kattığını düşünüyoruz. 

Grubumuzdaki sorumluluk bilincini, olumlu havayı ve ekip ruhunu projemize yansıtmak en önemli hedeflerimizden biriydi. Biraz da olsa bunu başarabildiysek ne mutlu bize. 

Son olarak, Dr. Hayal Köksal hocamıza projeyi hazırlamamız konusunda sağladığı imkanlardan ve verdiği desteklerden dolayı sonsuz teşekkürlerimiz iletiyoruz. 

Fatma HALIPINAR / Vildan VAROL / Zülal ÜÇLER 


We have come to the end of our project after long, tired but enjoyable working. As a team we believe that our outcome worth the while.

We learned that many thing in this project. The most important of these was team working and team spirit. Because our group consist of 3 people, our group meetings did not have a difficulty. However, -especially- when we suffered from a some technical problems, we supported and cheer each other. In addition to these, we learned that how to use Microsoft Word and PowerPoint more effectively. We learned how exciting and effortful to present a project in front of dozens of people. as a teacher of future, we think that we this project gained a lot of things.

One of the most important target of our project is to reflect our team's sense of responsibility and team spirit. If we can do this, we will be extremely glad. 


Finally, we thank Dr. Hayal Köksal for her contributions to our project.

Fatma HALIPINAR / Vildan VAROL / Zülal ÜÇLER 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder